Ексклюзиви
неділя, 24 березня 2019 12:53

Показали зрадників, які захоплювали наші військові частини в Криму

Поліція оголосила про підозру двом учасникам окупації Криму.

Вони брали участь в облозі українських військових об'єктів під час анексії Криму у 2014 році, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"У ході слідства правоохоронці здобули достатньо доказів причетності 49-річного чоловіка до участі у злочинному угрупованні "Самооборона Криму". Поліцейські встановили, що у лютому 2014 року він брав активну участь у захопленні будівлі ВР АР Крим, а відтак - чинив дії, спрямовані на зміну меж території України. Крім того, він брав участь в облозі військової частини А-2398 півострова та її захопленні", - йдеться в повідомленні.

Автор: Поліція
  Показали учасників окупації Криму
Показали учасників окупації Криму

Другий чоловік теж був учасником "самооборони Криму". Брав участь в облозі Штабу ВМС України у Севастополі упродовж березня 2014 року. Також там брав участь у захопленні військової частини А-1668.

Автор: Поліція
  Показали учасників окупації Криму
Показали учасників окупації Криму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура шукає "оборонців" Криму

"Наразі органом досудового розслідування здобуто достатньо доказів причетності чоловіків до вчинення вказаних злочинів. Відтак бойовикам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень", - повідомили в поліції.

За російської окупації на півострові поменшало підприємців. Водночас кількість силовиків і чиновників неймовірними темпами зростає.

Зараз ви читаєте новину «Показали зрадників, які захоплювали наші військові частини в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути