пʼятниця, 15 червня 2018 18:31

Показали, яку зброю Росія притягнула на український кордон з Придністров'ям

Показали, яку зброю Росія притягнула  на український кордон з Придністров'ям
Росія притягнула зброю на український кордон із Придністров'ям. Фото: Facebook

Росія підтягнула з окупованого Придністров'я до українського кордону бронетехніку.

Озброєння з бази ОГРВ помітили трасі Тирасполь-Рибниця в кількох кілометрах від кордону. Про це повідомив експерт Артем Філіпенко у Facebook.

"Тим часом на трасі Тирасполь-Рибниця в кількох кілометрах від кордону з Україною переміщується колона російської бронетехніки з бази ОГРВ. Ну нехило так. Це зона безпеки. Їм там пересуватися заборонено. ОБСЄ мовчить?", - прокоментував Філіпенко.

Крім того, Філіпенко опублікував заяву молдавської сторони Об'єднаної контрольної комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злили координати розташування російських військ на Донбасі і в Криму

"Сьогодні, 14 червня, починаючи з 08:30 за маршрутом Тирасполь - Рибниця, в напрямку Григоріополь - Дубесарь, були встановлені 3 колони з різними типами військової та бронетанкової техніки (ТАБ, БРДМ) (можливо, Оперативна група російських військ), які їхали у супроводі спеціальних транспортних засобів неконституційних ополченських структур. Зажадавши відповідь інших учасників про пересування військових колон, придністровський учасник ОКК вказав, що вся військова техніка Тирасполя перебуває в місцях постійного розгортання і не пересувається по Зоні безпеки, і представники Російської Федерації повідомили, що вони задокументують даний випадок і проінформують ОКК на наступному засіданні, яке відбудеться 21 червня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Відео містить нецензурну лексику.

Російські військові почали навчання із "захисту від зброї масового ураження", в яких задіяні комплекси "Іскандер" і системи С-400. У заходах беруть участь понад 30 тисяч військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Показали, яку зброю Росія притягнула на український кордон з Придністров'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути