понеділок, 01 жовтня 2018 11:23

Показали, як українська аеророзвідка випробовувала бойовика на Донбасі

Показали, як українська аеророзвідка випробовувала бойовика на Донбасі
У зоні ООС бійці аеророздвіки потріпали бойовика. Фото: rbc.ua

У зоні ООС українські бійці спільно з авіарозвідкою "потріпали" проросійського бойовика.

Від аеророзвідки залежить не тільки кількість зібраної інформації про супротивника, але і те, чи буде противник стріляти в нашу сторону. Про це йдеться на сторінці фонду "Повернись живим".

"Називаю їх пілотами, льотчиками, літунами. Практично всі саме так і записані в моїй телефонній книзі, з номером підрозділу. Із кожним вильотом вони вдосконалюють свій рівень і стають справжніми асами своєї справи. Багатьох жартома починаю називати "геноцид". Упевнений, що у цього найманця бажання стріляти по наших позиціях відбито на довгий час, якщо не назавжди", - йдеться у повідомленні фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські снаряди "Квітник" позбулись російських деталей

Зазначається, що аеророзвідка - пріоритетний напрям у роботі, бо "пілоти" знають, як попередити збройні дії окупантів і зберегти життя українських військових.

Українські військові та розробники завершили випробування 152-мм снарядів для артилерійської системи "Гіацинт". Їх випускають на київському підприємстві "Артем". Нещодавно для виробництва боєприпасів компанія придбала станки для їхнього виготовлення.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як українська аеророзвідка випробовувала бойовика на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути