вівторок, 13 листопада 2018 18:30

Показали фото з телефонів бойовиків, яких "накрили" українські бійці
8

Оприлюднили фотографії з телефонів проросійських бойовиків, які воювали на Донбасі.

У девайсах терористів є світлини-докази присутності російського спецназу на окупованих територіях Луганської та Донецької областей. А також зображені будні рядових бойовиків.

"Минуло рівно три роки і я подумав, що можна викласти коротку підбірочку з телефонів терористів, яких ми накривали у 2015 році", - написав у Facebook боєць Харитін Старський.

Фото із телефонів бойовиків. Омоновець і його товариші
Фото: facebook
Цього бойовика взяв у полон Сашко Адамчук "Адамчки". Бій був запеклий, сепар Віталя упав і випадково напоровся на кулю, що стирчала з землі. Він добровільно поділився своїм фотоархівом. У тому ж бою було ліквідовано кадировського найманця, але фото не збереглося. Сепара Віталю обміняли.
Культурна програма НЗФ "Перший армійський корпус" ДНР
Фото зняте за кілька днів до літнього наступу сепаратистів на Мар’їнку, коли вони вигребли соковитих від нашої шляхти. Їхнє НЗФ "Пятнашка", що занадто скоро заявило про взяття Мар'їнки, добряче нажерлось г*мна
Цей донецький юнак у прямому сенсі слова здивувався зустрічі з українськими карателями (довелося подарувати йому пачку серветок). Його "накрили" у прифронтовій зоні, на підконтрольній території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер показав окуповане місто на Донбасі

На Донбасі знищили пункт управління артилерії бойовиків - відео.

Зараз ви читаєте новину «Показали фото з телефонів бойовиків, яких "накрили" українські бійці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути