пʼятниця, 13 січня 2017 08:51

По бійцях АТО стріляють зі 152-мм гармат, є поранені

По бійцях АТО стріляють зі 152-мм гармат, є поранені
Фото: Еспресо.TV

За минулу добу бойовики 78 разів обстрілювали позиції сил АТО. Троє бійців отримали поранення.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"На маріупольському напрямку вели вогонь у бік наших позицій із мінометів у районі Водяного та Широкиного. Павлопіль, Гнутове, Красногорівку, Мар'їнку, Водяне та Широкине обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. БМП неодноразово вела вогонь по Талаківці. По Широкиному та Талаківці - снайпер.

На луганському напрямку – зі 152-міліметрової артилерії – Калиново-Папасну та Новозванівку. Зі 120 та 82-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Золотому, Сентянівці, Новозванівці та Кримському. Із гранатометів та стрілецької зброї – по Новозванівці та Новоолександрівці.

На донецькому напрямку зі 120 та 82-міліметрових мінометів – Луганське, Троїцьке та Зайцеве. З гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали наші позиції в районі Кам'янки, Луганського, Зайцевого, Авдіївки та Троїцького. По Луганському також вогонь вела БМП противника", - розповів речник штабу АТО.

"Ніч також пройшла неспокійно. На ранок уже є 8 обстрілів. Використовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - додав Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики віддали тіла українських бійців

Українська армія відбила у бойовиків ДНР частину території у районі Світлодарської дуги.
Зараз ви читаєте новину «По бійцях АТО стріляють зі 152-мм гармат, є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути