четвер, 23 листопада 2017 14:56

Плотницький втік до Росії — російські медіа

Плотницький втік до Росії — російські медіа
Ігор Плотницький Фото: korrespondent.net

Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький, керівник його "адміністрації" Ірина Тейцман, глава ДТРК ЛНР Анастасія Шуркаєва виїхали з окупованого Луганська в Росію.

Про це пише російське видання "Новая газета", посилаючись на власні джерела.

"Автомобільний кортеж, в якому знаходяться Плотницкий, керівник його адміністрації Ірина Тейцман, глава ДТРК ЛНР Анастасія Шуркаева і ряд інших осіб поїхав з території Луганська в Росію", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупований Луганськ: Плотницький забарикадувався, а у перехожих перевіряють документи

Урядові будівлі, як і раніше оточені озброєними людьми, серед яких, імовірно, співробітники "МВС" ЛНР і "міністерства держбезпеки" ДНР.

21 листопада центр міста оточили озброєні люди. Відбулось це після звільнення міністра "МВС" Ігоря Корнета. Ігор Плотницький заявив, що це спроба "державного перевороту". Ігор Корнет забарикадувався в будівлі "МВС" разом з колишнім "Беркутом". Вчора до Луганська ввели підрозділ російської приватної військової компанії. Також через прикордонний пункт пропуску "Довжанський" з території РФ увійшла колона з кількох десятків Уралів з особовим складом ЗС РФ, 20 БТРів.

Зараз ви читаєте новину «Плотницький втік до Росії — російські медіа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути