понеділок, 25 березня 2019 15:43

Кепські справи в Росії: пропаганду пишуть зі слів алкоголіка

Кепські справи в Росії: пропаганду пишуть зі слів алкоголіка
Василя Прозорова з СБУ звільнили за алкоголізм. Скріншот

В Службі безпеки України заявили про те, що перебіжчика Василя Прозорова, який зараз працює на Росію торік звільнили через профнепридатність.

Про це йдеться в офіційному коментарі відомства у Facebook.

"Російська пропаганда традиційно нічим не гребує. Тому не дивує, що зрадників, яких всі зневажають, росіяни активно використовують для озвучення своїх заїжджених фейків про "таємні тюрми"", - йдеться в повідомленні.

У відомстві наголосили на тому, що Прозоров до 2018 року обіймав посаду старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу АТЦ Служби безпеки України. Його звільнили у 2018 році через зловживання алкоголю та поведінку, яка паплюжить честь офіцера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ показала зрадників на відео

"Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю та військовою присягою, знайшовши у ФСБ РФ "гідних" покупців. Але ця потвора має пам'ятати долю Юди. Справа лише часу", - додали в СБУ.

25 березня в день народження СБУ росіяни влаштували прес-конференцію перебіжчика-сбушника Василя Прозорова. Зрадник на камеру почав розповідати про те як у 2014 році числився в центральному апараті, штабі АТО.

"З квітня 2014 я добровільно з ідеологічних мотивів сприяв РФ в отриманні інформації", - заявив Прозоров.

Він також почав розповідати про те, що Україна ніби-то має пряме відношення до до катастрофи малайзійського Boeing на Донбасі, вбивстві ватажків-терористів, а також про створення таємних тюрем.

За останні 5 років в СБУ попередили майже 300 терористичних актів, які мали на меті посіяти паніку і зневіру у суспільстві. Викрито і засуджено, у тому числі за державну зраду і шпигунство, 341 особу. Вилучено з незаконного обігу більше 8 тисяч одиниць зброї, понад 960 тисяч вибухових пристроїв, боєприпасів, 10 тонн вибухівки. Виявлена і попереджена хвиля кібератак спецслужб Російської Федерації на державні електронні ресурси і системи об'єктів критичної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Кепські справи в Росії: пропаганду пишуть зі слів алкоголіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути