Ексклюзиви
четвер, 04 січня 2018 16:31

Планував одружитися: в зоні АТО загинув розвідник

Планував одружитися: в зоні АТО загинув розвідник
У загиблого Олександра Чепурка залишилися хворі батьки та наречена.

Загиблий на Донбасі 3 січня старший сержант Олександр Чепурко планував одружитися з дівчиною, з якою познайомився у зоні АТО.

Про це Громадському радіо повідомив Геннадій Гладенький, голова Кодимської районної ради Одеської області. У Кодимському районі загиблий розвідник жив із батьками.

" Він зробив пропозицію дівчині з Донецької області, мало бути весілля. Батько Чепурка - чорнобилець, мати хворіє на цукровий діабет і страждає від високого тиску.

Нам повідомили, що загинув наш земляк в зоні АТО. Ми не знаємо причини загибелі. Цією справою займаються правоохоронні органи - військова прокуратура і Нацполіція. Це сталося другого січня пізно ввечері. Ми не розголошуємо інформацію. Є кримінальне провадження, яке проводять слідчі органи", - сказав Геннадій Гладенький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти дізналися про вбитого бійця АТО, якого не було в списках загиблих

Чепурко служив за контрактом у 28-й окремій механізованій бригаді ЗСУ з квітня 2014 року. Останнім часом чоловік жив в Доброславі Лиманського району Одеської області .Спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що загибель українського розвідника Олександра Чепурка в зоні АТО є небойовою втратою.

У мережі з'явилося фото загиблого 1 січня в зоні АТО бійця. Олександр Ковтун підірвався на вибуховому пристрої в Луганській області. З листопада 2016-го проходив службу в 13-му батальйоні 58-ї окремої мотопіхотної бригади. З липня 2017 року - в зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «Планував одружитися: в зоні АТО загинув розвідник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути