понеділок, 18 червня 2018 12:10

"Північна фортеця" від здичавілих: українські вояки показали свої навчання
11

ЗСУ проводять навчання "Північна фортеця"
Фото: Міноборони
ЗСУ проводять навчання "Північна фортеця"
ЗСУ проводять навчання "Північна фортеця"
ЗСУ проводять навчання "Північна фортеця"
ЗСУ проводять навчання "Північна фортеця"

Збройні сили України проводять навчання "Північна фортеця".

Тренування організовані з використанням досвіду застосування військових частин (підрозділів) територіальної оборони країн Балтії, скандинавських та інших країн. Про це інформує Міністерство оборони.

Під час навчань "Північна фортеця" військові відпрацюють застосування підрозділів територіальної оборони за основними завданнями: прикриття ділянки державного кордону, забезпечення руху військових колон, ізоляція району бойових дій, оборона важливих об'єктів, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, ведення бойових дій у місті та лісі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук запропонував жорсткий сценарій для Донбасу

"Назва навчань символічна. Вірю, що із завершенням створення системи територіальної оборони її можливості, помножені на можливості бойових військових частин Збройних сил України, дозволять створити справжню фортецю, здатну захистити Україну від будь-якого ворога", - зазначив командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-полковник Сергій Попко.

Українські військовослужбовці з 28-ї окремої механізованої бригади форсували Дніпро вночі. Це відбулося в рамках навчань.

Зараз ви читаєте новину «"Північна фортеця" від здичавілих: українські вояки показали свої навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути