Ексклюзиви
пʼятниця, 22 грудня 2017 09:41

Південна Осетія оплачує "возз'єднання народу Донбасу"

Південна Осетія оплачує  "возз'єднання народу Донбасу"
"Любов" до ватажка ЛНР Пасічника купують за гроші Південної Осетії. Фото: ДонГТУ

Російські куратори намагаються грошима популяризувати та підтримати "авторитет" нового ватажка ЛНР Леоніда Пасічника.

Така програма ведеться серед населення на підконтрольних Україні територіях Луганської області через реалізацію "Гуманітарної програми возз'єднання народу Донбасу". Про це розповів директор Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи ловили в Донецьку "українську ДРГ з вогнеметами"

"Зокрема, "державний банк ЛНР" отримав кошти від КБ "Міжнародний розрахунковий банк" (Південна Осетія, голова правління - Василь Шадян) для оплати поточних витрат на реалізацію зазначеної програми. Так, на її інформаційну підтримку виділили 618 тис. руб (247 тис. грн). Різні виплати громадянам у рамках "гуманітарної програми" - 4,9 млн руб. (1,96 млн грн.), реалізацію "інтеграційних заходів" у рамках програми - 395 тис. руб (158 тис. грн).

У російському місті Брянськ представники громадськості відмовилися надавати гуманітарну допомогу делегації представників терористів ДНР, яка приїхала 20 грудня. Крім того, у заяві наголосили, що увагу учасників з'їзду акцентовано на відновленні української влади на окупованих територіях Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Південна Осетія оплачує "возз'єднання народу Донбасу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути