неділя, 23 квітня 2017 14:58

Підрив патруля ОБСЄ: повідомили про жертви

Підрив патруля ОБСЄ: повідомили про жертви
Голова ОБСЄ повідомив, що в Україні загинув один із співробітників патруля Спеціальної моніторингової місії. Фото: Униан

Загинув один із співробітників патруля Спеціальної моніторингової місії організації в Україні.

Про це повідомив діючий голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц і пообіцяв, що винні будуть притягнуті до відповідальності.

"Щирі співчуття родині загиблого і команді спеціальної моніторингової місії. Смерть колеги є шоком для всього ОБСЄ", — зазначив Курц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Луганську прогримів потужний вибух

При цьому Курц додав, що сподівається, що спостерігач, який отримав поранення внаслідок підриву автомобіля СММ ОБСЄ в Луганській області, скоро відновиться.

Представники самопроголошеної Луганській народної республіки поклали провину за підрив спостерігачів ОБСЄ на українських диверсантів. У ЛНР також стверджують, що конвой відхилився від основного маршруту.

Сьогодні на фугасі підірвався автомобіль зі спостерігачами ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «Підрив патруля ОБСЄ: повідомили про жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути