неділя, 29 вересня 2019 03:16

Під Луганськом від вибуху гранати постраждало п'ятеро дітей

Під Луганськом від вибуху гранати постраждало п'ятеро дітей
Від вибуху гранати постраждало п'ятеро дітей. Фото: РБК

П'ятеро дітей отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості в результаті вибуху гранати, яку вони знайшли в лісосмузі біля населеного пункту на окупованій території Луганської області.

Надзвичайна подія сталася в суботу, 28 вересня, біля селища Червона Зоря Перевальського району під Луганськом, повідомили пабліки окупантів.

Діти виявили в лісі знайшли схованку з боєприпасами, і випадково підірвали одну зі знайдених гранат. Постраждали всі п'ятеро "дослідників" у віці від семи до 13 років. На даний момент вони госпіталізовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пекарні пролунав вибух: є поранені

Перевальський район Луганщини був окупований ще навесні 2014 року бандою так званого "отамана Всевеликого війська Донського" громадянина РФ Миколи Козіцина і російською регулярною армією.

Зараз ви читаєте новину «Під Луганськом від вибуху гранати постраждало п'ятеро дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути