четвер, 07 березня 2019 09:08

Під Харковом на колінах прощалися з бійцем, який загинув в Іловайську
5

6 березня в Чугуєві Харківської області попрощалися з 20-річним Русланом Дейнеко, солдатом 92-ї бригади. Він загинув під час боїв за Іловайськ в 2014 році. Руслан був 12.07.1994 р.н.

Спочатку із захисником попрощалися в селі Клугино-Башкирівка, після чого його поховали в Чугуєві.

"Увечері 27 серпня під Іловайськом в САУ потрапила російська міна. Поранення 20-річного навідника Руслана Дейнеко виявилося несумісним з життям. Евакуювати тіло не було можливості, оскільки обстріли ворожої артилерії не тільки не припинилися, але і посилилися так, що незабаром була знищена майже вся техніка 92-ї бригади ", - йдеться в повідомленні бригади.

Під час прощання з Русланом бійці створили живий коридор, по якому пронесли тіло побратима. Прощалися з воїном на колінах.

Майже 5 років Руслана вважали зниклим безвісти. Батьки шукали його, тричі здавали ДНК, щоби знайти збіги в базі даних загиблих бійців. Після останнього дослідження Руслана вдалось ідентифікувати.

В Україні станом на лютий за допомогою ДНК-експертиз розпізнали 563 загиблих українських військовослужбовців. Неопізнаними лишаються ще 410 осіб

Зараз ви читаєте новину «Під Харковом на колінах прощалися з бійцем, який загинув в Іловайську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути