неділя, 15 липня 2018 13:54

Під час відпустки загинув український десантник

Під час відпустки загинув український десантник
Під час перебування у черговій відпустці загинув військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Віталій Буряк. Фото - inlviv.in.ua

Під час перебування у черговій відпустці загинув військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України солдат Віталій Буряк. Про це повідомляє командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України у Facebook.

"З сумом повідомляємо, що під час перебування у черговій відпустці при трагічних обставинах загинув військовослужбовець 80 окремої десантно-штурмової бригади солдат Буряк Віталій Павлович", – йдеться у повідомленні.

Інформації про обставини загибелі десантника не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Земляки зустрічали на колінах" - оголошено триденну жалобу

"Пішла з життя людина, яка боролась за Україну, була патріотом землі своєї. Свідченням цього є його відданість військовому обов'язку, гідна і високопрофесійна служба в Збройних Силах України. Командування та особовий склад 80-ї окремої десантно-штурмової бригади висловлює співчуття родині загиблого", – додали в прес-службі ДШВ.

У зоні проведення ООС загинув боєць 23-річний Володимир Лужецький. Військовий був родом із села Верхній Лужок Старосамбірського району Львівщини.

Зараз ви читаєте новину «Під час відпустки загинув український десантник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути