субота, 14 травня 2022 12:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Під Білогорівкою ЗСУ влаштували окупантам Сталінград і Курську дугу одночасно: показали відео

Під Білогорівкою ЗСУ влаштували окупантам Сталінград і Курську дугу одночасно: показали відео
ЗСУ знищили під Білогорівкою близько 250 одиниць техніки та до 1500 солдатів та офіцерів. Фото: Скріншот

На переправі біля села Білогорівка Луганської області українські захисники розмолотили техніку російських загарбників.

Протягом трьох днів воїни з 80, 79, 30, 58 та 17 танкових бригад влаштували окупантам Сталінград та Курську дугу одночасно. Відео опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Потерпіть. Скоро ленд-ліз дійде" - Кім звернувся до херсонців

"Безмозкі російські генерали, сліпо виконуючи наказ Путіна - оточити до 9 травня хоча б Лисичанськ з Сіверськодонецьком погнали на вірну смерть тисячі своїх. Подивіться на безпорадного російського солдата, якого кинули на забій і змушені рятуватися уплав", - написав він.

Зазначив, що за три дні загарбники втратили під Білогорівкою близько 250 одиниць техніки та до 1500 солдатів та офіцерів.

"Через цю нашу перемогу росіяни були змушені зупинити наступ на значній частині східного фронту", - наголосив Геращенко.

Селище Білогорівку Сіверськодонецького району Луганської області продовжують зачищати від російських окупантів. Росіяни хотіли там розмістити понтонну переправу. Понтони та всю техніку загарбників уже знищили.

12 травня, українські захисники знищили ворожу батальйонно-тактичну групу. Ліквідована російська БТГ була зі складу 74-ї окремої мотострілецької бригади країни-агресора. Ворог втратив понад 50 одиниць своєї техніки. Всього було 70 одиниць.

Зараз ви читаєте новину «Під Білогорівкою ЗСУ влаштували окупантам Сталінград і Курську дугу одночасно: показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути