четвер, 06 травня 2021 20:08

Перша бойова втрата травня: на Донбасі загинув солдат 93-ї бригади

Перша бойова втрата травня: на Донбасі загинув солдат 93-ї бригади
На Донбасі загинув старший солдат Дмитро Товчигречка. Фото: facebook.com/93OMBr

6 травня на Донбасі загинув старший солдат 93-ї бригади Холодний Яр Дмитро Товчигречка.

Він був механіком-водієм механізованого батальйону. Загинув під час обстрілу з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї по позиціях на Донеччині, повідомляє бригада у Facebook.

Військовому було 37 років. Він проживав у Кривому Розі, мав середню спеціальну освіту. Розпочав службу в січні 2021 року. Для нього це була перша ротація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штаб повідомив про активність ворога на фронті

"Як згадують побратими, Дмитро був роботящий, ніколи не відмовлявся від роботи. При тому, що був неговіркий, все ж розповідав побратимам про свою сім'ю, особливо двох маленьких дітей. Ми приносимо щирі співчуття у цей скорботний час матері загиблого воїна, всім його рідним, дружині, що передчасно залишилася вдовою, осиротілим діткам", - йдеться в повідомленні.

Протягом минулої доби, 5 травня, у районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксували 19 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів два українських захисники отримали поранення, повідомили в штабі ООС.

Зараз ви читаєте новину «Перша бойова втрата травня: на Донбасі загинув солдат 93-ї бригади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути