вівторок, 21 листопада 2017 15:34

Переворот у Луганську: Плотницького ігнорують, Корнет забарикадувався

Переворот у Луганську: Плотницького ігнорують, Корнет забарикадувався
Фото: Українська правда

З сьогоднішнього ранку, в окупованому Луганську, під управління "МВС" підігнали БТР, будівлю оточили озброєні люди, деякі з ручними гранатометами. Вони перекрили прохід і проїзд по вулицях. Озброєні люди відмовляються виконувати наказ глави так званої ЛНР Ігоря Плотницького залишити центр міста.

Про це інформує один з каналів терористів.

Керівник Центру по взаємодії з громадськістю окупаційного "МВС" Сергій Колесніков не зміг прокоментувати факт оточення.

Як зазначає "Українська правда" є дані, що в Луганськ з Донецька прибули три військових "Урали" з бійцями так званої "Республіканської державної служби охорони", яка підпорядковується главі терористичної організації ДНР Олександру Захарченку.

В той же час, луганський сайт 0642 повідомляє, що бойовики вірні опальному Ігорю Корнету захопили будівлю "адміністративного суду ЛНР".

Також зазначається, що екс-"міністр МВС" Ігор Корнет забарикадувався в будівлі "МВС" разом з колишнім "Беркутом". Будівлю оточили бойовики, лояльні Плотницькому. Також озброєні люди взяли під контроль будівлю КРРТ (телебачення).

Як пише у Facebook активіст Іван Жеведь телебачення вже під контролем Корнета. "Замість випуску новин о 15:30, показували звернення Корнета", - зазначає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко і Плотницький не можуть вирішити, хто буде зверху

При цьому на сайті "МВС" так званої ЛНР з'явилося повідомлення, в якому колектив "МВС" просить Плотницького не чіпати Корнета.

"Нам – співробітникам всього Міністерства внутрішніх справ ЛНР – хотілося б мати можливість спокійно і цілеспрямовано працювати в єдиній, згуртованій команді тільки під керівництвом міністра внутрішніх справ в особі Корнета Ігоря", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше "міністр внутрішніх справ" самопроголошеної ЛНР Ігор Корнет був відсторонений від займаної посади рішенням "суду". Вважається, що до цього призвів його конфлікт з Плотницьким.

Зараз ви читаєте новину «Переворот у Луганську: Плотницького ігнорують, Корнет забарикадувався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути