субота, 03 жовтня 2020 02:43

Перемовини по Донбасу можуть перенести з Мінська - Кулеба

Перемовини по Донбасу можуть перенести з Мінська - Кулеба
Кулеба розповів про перемовини по Донбасу. Фото: Обозреватель

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не виключає, що майданчик для перемовин Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу може змінитись.

"Ми ніколи не виключали можливість перенесення перемовин з Мінська. Ми розуміємо, що чим більш недружніми будуть дії чи заяви Білорусі щодо України, чим сильнішими ставатимуть позиції Росії в Білорусі, тим більш неприйнятним ставатиме Мінськ як місце для фізичних зустрічей", повідомив Кулеба в інтерв'ю BBC News Україна.

Водночас міністр вважає, що наразі це питання є не дуже актуальним, оскільки засідання ТКГ відбуваються у режимі відеоконференцій через пандемію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі скандалом пройшло засідання Тристоронньої контактної групи: подробиці зустрічі

Раніше стало відомо, що представники Росії вели несанкціонований аудіо та відео запис роботи ТКГ. Глава російської делегації заявив, що хоче без дозволу опублікувати записи переговорів.

Зараз ви читаєте новину «Перемовини по Донбасу можуть перенести з Мінська - Кулеба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути