Ексклюзиви
понеділок, 27 березня 2023 05:19

"Пекло" в Бахмуті та Авдіївці: з'явилися нові карти бойових дій
5

Найзапекліші бої точаться на сході країни. Окупанти продовжують атакувати Бахмут і Авдіївку і мають незначні успіхи на цих напрямках,

Зокрема, російські війська здійснили обмежені наземні атаки на лінії Сватове-Кремінна. Про це звітує американський Інститут вивчення війни (ISW).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони відповіло тим, хто пише "блоги і дописи" про контрнаступ

Речник Східного угруповання військ України полковник Сергій Череватий заявив, що на куп'янсько-лиманському напрямку російські та українські війська провели десять боїв.

Автор: understandingwar
 

Російські війська також продовжували атакувати Бахмут і його околиці та досягли незначних успіхів у місті. Російські джерела стверджували (вже не вперше), що сили групи "Вагнера" очистили завод АЗОМ у північному Бахмуті.

Автор: understandingwar
 

Окупанти продовжували атакувати вздовж лінії Авдіївка-Донецьк і досягли незначних успіхів у Мар'їнці. Українська розвідка заявила, що на авдіївському напрямку можуть прибути сили ПВК "Вагнер".

Автор: understandingwar
 

Тим часом російські джерела повідомляли про формування добровольчого батальйону "Ураган" 1-ї диверсійно-розвідувальної бригади "Вовки", який діє в районі Авдіївки.

Щодо півдня України – російські окупаційні війська продовжують обстріли Херсону, Херсонської та Запорізької областей. Також під ворожим вогнем щодня перебувають українські міста та села, які знаходяться в близькості до фронту.

Автор: understandingwar
 
Автор: understandingwar
 

Російські загарбники намагаються наступати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. За добу українські війська відбили там понад 85 атак противника. Про це вранці 26 березня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Північніше Бахмута українські військові провели успішний контрнаступ. ЗСУ відбили частину території вздовж траси Е40.

Зараз ви читаєте новину «"Пекло" в Бахмуті та Авдіївці: з'явилися нові карти бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути