Ексклюзиви
середа, 31 січня 2018 14:49

Пасічник і Захарченко почали "дружити республіками": підписали закон про "єдиний митний простір"

Пасічник і Захарченко почали "дружити республіками": підписали закон про "єдиний митний простір"
Ватажки ДНР і ЛНР підписали "важливий документ". Фото: Дон.прес

Ватажки терористів ДНР Олександр Захарченко та ЛНР Леонід Пасічник сьогодні підписали "Протокол про наміри тісної співпраці в економіці і створення єдиного митного простору".

Про це повідомляє "Дон.прес".

Зазначається, що у рамках "протоколу" було підписано "угоду" про співпрацю між ДП "Донецька залізниця" та державним унітарним підприємством "Луганська залізниця", згідно з яким планується взаємодія цих підприємств у питаннях вантажоперевезень і пасажирського залізничного транспорту.

"Ці документи - старт нового етапу розвитку відносин між нашими Республіками. Завдяки їм наша економічна взаємодія буде розвиватися і міцніти. Протокол про наміри дозволить більш щільно співпрацювати, що покаже всім нашим ворогам - ми єдині і неподільні", - заявив Захарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли ЛДНР обговорять інтеграцію в РФ

"Нам нема чого ділити. У нас один народ, одна земля, одна задача. Підписаний Протокол буде корисний для наших економік, і не допустить політичних спекуляцій на темі взаємодії наших територій. І, безумовно, стане гарантом соціальної стабільності наших Республік", - додав ватажок бойовиків Пасічник.

Припинилося постачання води на тимчасово окупованій російськими найманцями території сходу країни, але це пов'язано виключно з технічними причинами. Раніше підприємство "Луганськвода" повідомило, що 30 січня о 12:10 за московським часом без попередження було припинено подачу води з Петровської насосної станції Попаснянського водоканалу.

Зараз ви читаєте новину «Пасічник і Захарченко почали "дружити республіками": підписали закон про "єдиний митний простір"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути