пʼятниця, 03 червня 2022 17:41

Спецтема: Війна Росії проти України

"Озирайтеся, бл*ді" - опублікували список поліцейських Донеччини, які перейшли на бік терористів

"Озирайтеся, бл*ді" - опублікували список поліцейських Донеччини, які перейшли на бік терористів
Впізнали правоохоронців, які перейшли на бік ворога. Фото: facebook.com/denisovaombudsman

Вдалося впізнати українських поліцейських з Донецької області й Маріуполя зокрема, які почали співпрацювати з російськими загарбниками.

Таких виявилося 90 осіб. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Відомо, що з-поміж зрадників також є жінки, які були співробітницями Маріупольського районного управління поліції. Одна з них заявила, що стала колаборанткою через те, що "хоче працювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо про долю правоохоронців, які залишилися на окупованих територіях

Повний перелік з усіма зрадниками опублікував Андрющенко. За його словами, впізнати їх вдалося інформаційним воїнам завдяки відео, яке опублікували російські пропагандисти напередодні.

"Тепер жодна мра*ота не сховається. Закарбовані. 90 нелюдей, які нещодавно були поліцейськими України. Яких звільнили в минулому. Різні, але всі в одному місці. Починайте озиратися, бл*ді. Відплата вже поруч", - прокоментував Андрющенко.

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли про поліцейських, які зрадили Україну й перейшли на бік російських окупантів. Найбільше зрадників зафіксували на території Донецької області. Слідчі Нацполіції розпочали 500 кримінальних проваджень за фактами колабораційної діяльності.

Зараз ви читаєте новину «"Озирайтеся, бл*ді" - опублікували список поліцейських Донеччини, які перейшли на бік терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути