вівторок, 24 квітня 2018 08:51

Окупанти збільшили кількість обстрілів: поранені п'ятеро бійців АТО

Окупанти збільшили кількість обстрілів: поранені п'ятеро бійців АТО
За добу 22 квітня зафіксували 30 ворожих обстрілів. Фото: news.online.ua

Внаслідок бойових дій в зоні АТО 23 квітня отримали поранення 5 українських воїнів.

Про це повідомив речник штабу АТО Олег Сушинський.

"Унаслідок виконання бойових завдань четверо українських воїнів зазнали поранення. Ще один наш захисник отримав бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців оперативно доправили до лікувальних закладів та надають усю необхідну медичну допомогу", - повідомив Сушинський.

Загалом бойовики учора 44 рази відкривали вогонь по позиціям ЗСУ.

"Зокрема на Луганському напрямку із заборонених 120- та 82-міліметрових мінометів і гранатометів окупанти відкривали вогонь по наших укріпленнях поблизу Троїцького. Також міномети калібру 82 міліметри противник застосував неподалік Попасної і тричі – у районі Новоолександрівки. Під вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Новозванівки, а з зенітної установки та стрілецької зброї – Новоселівки.

На Донецькому напрямку 120-міліметрові міномети окупанти застосували по українських позиціях неподалік Водяного, а 82-міліметрові міномети – поблизу шахти "Бутівка". Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по захисникам Верхньоторецького, Водяного, Гнутового, Кам'янки, Авдіївки, шахти "Бутівка" і Талаківки. Також із великокаліберних кулеметів обстріляли наші опорні пункти в районі Павлополя, Мар'їнки та Лебединського, зі стрілецької зброї - під Невельським, Павлополем, Лебединським та Пищевиком. Поблизу Красногорівки та Мар'їнки вели снайперський вогонь", - розповів речник штабу АТО.

Сьогодні уже зафіксували 7 ворожих обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Іхтамнєти" на Донбасі отримали новітнє російське озброєння

За інформацією ООН, за 4 роки війни на Донбасі загинули понад 2,5 тис. цивільних осіб. 9 тис. отримали поранення внаслідок бойових дій. 4,4 млн осіб опинилися у важкій гуманітарній ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти збільшили кількість обстрілів: поранені п'ятеро бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути