вівторок, 12 березня 2019 18:30

Окупанти взялись формувати власні "батальйони тероборони"

Окупанти взялись формувати власні "батальйони тероборони"
На окупованому Донбасі окупанти активно формують "батальйони тероборони" / фото: frankensstein.livejournal.com

Командування Збройних Сил Російської Федерації активізувало заходи щодо формування "батальйонів територіальної оборони" у складі 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів російсько-окупаційних військ

"Під приводом забезпечення виконання змін до закону РФ "Про статус військовослужбовців", якими введені жорсткі обмеження прав на поширення інформації, у особового складу російських окупаційних військ у терміновому порядку вилучаються особисті засоби зв'язку, у т.ч. пристрої, які дозволяють підключення та передачу інформації через мережу Інтернету (фото, відеоматеріали, дані геолокації тощо)", - кажуть в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Багато живе Україна. Нас потихеньку переб'ють" - бойовики оплакують свої втрати

В такий спосіб російське окупаційне командування намагається приховати масштаби участі кадрових російських військовослужбовців у збройній агресії проти України.

На одному з блокпостів в Луганській області співробітники поліції при перевірці документів виявили і затримали 25-річного жителя Дніпропетровщини.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти взялись формувати власні "батальйони тероборони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути