Ексклюзиви
понеділок, 04 березня 2019 08:25

Окупанти випустили 100 мін і отримали "по зубах": втратили 2 своїх і безпілотник

Окупанти випустили 100 мін і отримали "по зубах": втратили 2 своїх і безпілотник
3 березня російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню. Жоден обстріл підрозділів Об'єднаних сил не залишився без адекватної відповіді вогнем з чергових вогневих засобів. Фото - ТСН

3 березня російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню. Застосовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, витративши 100 мін різних калібрів.

Вогонь вівся по усіх напрямках протистояння. В результаті обстрілів один український військовослужбовець був поранений, повідомили у прес-центрі операції Об'єднаних сил.

Жоден обстріл підрозділів Об'єднаних сил не залишився без адекватної відповіді вогнем з чергових вогневих засобів. За даними розвідки, 2 окупантів було знищено, 1 поранено. Також вчора збито один БПЛА противника типу "Орлан-10".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сторону України перейшла "Народний герой ДНР"

Від початку поточної доби противник двічі обстріляв з мінометів калібру 120 мм позиції підрозділів Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" в районі населених пунктів Лебединське та Водяне. Втрат серед наших захисників немає.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

На Донбасі українські військові знищили ЗіЛ бойовиків, який підвозив озброєння на позиції. Ліквідували ворожу техніку на Світлодарському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти випустили 100 мін і отримали "по зубах": втратили 2 своїх і безпілотник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути