неділя, 15 січня 2017 01:35

Окупанти вербують у свої ряди українських студентів

Окупанти вербують у свої ряди українських студентів
Фото: Depo.ua

Російські окупанти вербують студентів вищих навчальних закладів України та Росії. Це пов'язано із масовим дезертирством російських військовослужбовців і з небажанням місцевих військовослужбовці продовжувати контракти.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відновили водопостачання в окупованому Донецьку

"З кінця грудня 2016 року ФСБ РФ активізувала вербувальну діяльність серед студентів вищих навчальних закладів України та РФ, які мають родичів на непідконтрольних Україні територіях та з різною періодичністю їх відвідують", - йдеться у повідомленні.

Російське окупаційне командування продовжує заходи щодо зниження рівня неукомплектованості особовим складом та упередження випадків дезертирства у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ). Введено заборону на виїзд військовослужбовців 1 і 2 з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей до Росії.
Зараз ви читаєте новину «Окупанти вербують у свої ряди українських студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути