понеділок, 27 березня 2023 09:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти вдарили ракетою по Авдіївці: є загиблі й поранені

Окупанти вдарили ракетою по Авдіївці: є загиблі й поранені
На Лисичанському напрямку у Званівській громаді зруйновано три та пошкоджено шість будинків у Званівці. Фото: facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

На Донецькому напрямку напередодні вранці росіяни завдали ракетного удару по Авдіївці.

Пошкоджені готель та будівля суду, повідомив 27 березня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини та поранили ще двох людей.

"Упродовж дня шість разів були обстріляні околиці Курахового, гучно було в Очеретинській громаді. На Горлівському напрямку зафіксовано обстріли Часовоярської громади та сіл Соледарської громади: Васюківки, Роздолівки, Оріхово-Василівки та Міньківки", – написав він.

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді зруйновано три та пошкоджено шість будинків у Званівці. Ще чотири будинки пошкоджено у Переїзному. Також декілька приватних будинків пошкоджено у Сіверську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія накрила вогнем одразу три райони Харківщини

За минулу добу російські окупанти здійснили 20 обстрілів Херсонщини, випустивши 97 снарядів з важкої артилерії та "Градів". Є постраждалі серед цивільного населення. Ворог бив із з мінометів, артилерії, танків, безпілотників та авіації. Четверо людей дістали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти вдарили ракетою по Авдіївці: є загиблі й поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути