субота, 10 вересня 2022 08:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти РФ нещадно обстріляли Донеччину: є загиблі й поранені

9 вересня російські окупанти вбили щонайменше двох мирних жителів Донецької області.

Зараз неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі й Волновасі, повідомив у суботу вранці голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"Росія вбиває цивільних! Учора окупанти вбили людей у Бахмуті та Ягідному. Ще п'ятеро людей поранені. Кожен воєнний злочинець буде покараний", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмуті багато вбитих та поранених, місто четвертий день без води та світла

Автор: t.me/pavlokyrylenko_donoda
  Росія вбиває мирних жителів
Росія вбиває мирних жителів

Від початку повномасштабного вторгнення терористи вбили понад 820 мешканців Донеччини, ще 2053 особи зазнали поранень від рук загарбників.

8 вересня росіяни вбили щонайменше дев'ять мирних жителів області.

7 вересня окупанти вбили сімох мирних жителів Донецької області. Трьох людей вбили у Слов'янську, двох у Мар'їнці, а також по одному мирному жителю в Галицинівці й Водяному. Ще двоє цивільних поранені.

Вночі проти 8 вересня російські окупати безжально били по цивільних об'єктах на Донеччині.

У середу місто Слов'янськ зазнало чергового ворожого удару. Внаслідок обстрілу повністю зруйнований під'їзд будинку №43 на вул. Торській. Під завалами шукають людей. Кількість постраждалих поки що невідома.

Інше влучання сталося в мікрорайоні Черевківка. Постраждала школа №4. Обійшлося без жертв. Ще один приліт припав на вул. Донську. Там постраждали багатоповерхові будинки й школа №9.

6 вересня в Донецькій області російські загарбники вбили трьох мирних жителів. Ще дві людини зазнали поранень. Загалом за час повномасштабної війни на Донеччині Росія вбила 803 мирних жителів, 2023 поранені.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти РФ нещадно обстріляли Донеччину: є загиблі й поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути