Ексклюзиви
субота, 06 серпня 2022 18:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти провалили кілька штурмів на Донеччині: деталі

Окупанти провалили кілька штурмів на Донеччині: деталі
Українські захисники відбивають штурми росіян на Слов'янському, Краматорському і Бахмутському напрямках. ФОТО: Генштаб ЗСУ

Окупанти продовжують накривати з артилерії села і селища на Слов'янському напрямку. Протягом дня ворожі снаряди падали в напрямку 13 населених пунктів.

Деякі підрозділи загарбників намагалися просунутися до західних околиць села Богородичне, але успіху не мали та відійшли, повідомляю Генштаб у вечірньому зведенні.

"На Краматорському напрямку противник наступальних дій не вів. Здійснив обстріли із танків та артилерії поблизу Сіверська, Серебрянки, Верхньокам'янського, Дронівки, Донецького, Григорівки, Різниківки, Миколаївки, Спірного, Званівки, Переїзного, Калеників, Долини та Виїмки", - повідомили у командуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відкинули окупантів на Авдіївському напрямку й завдали їм значних втрат: подробиці

Також протягом дня росіяни стріляли на Бахмутському напрямку. Били у сторону 10 населених пунктів. А неподалік Зайцевого, Соледара, Берестового, Яковлівки і Бахмута ударили з авіації.

"Штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне положення в напрямках Стряпівка – Бахмутське, Покровське – Соледар, Покровське – Бахмут, Володимирівка – Яковлівка, Відродження – Вершина, Покровське – Вершина. На всіх вказаних напрямках ворог отримав рішучу відсіч українських воїнів та відійшов", - йдеться у повідомленні Генштабу.

Російські окупанти з початку війни вже втратили 41,9 тис. своїх солдат, станом на ранок 6 серпня. Найбільше ворогі нині гине на Донецькому напрямку, повідомили у Генштабі. Точніші цифри щодо загиблих ворогів уточнюються, підсумували у командуванні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти провалили кілька штурмів на Донеччині: деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути