середа, 08 липня 2020 07:40

Окупанти поранили 4 українських воїнів

Окупанти поранили 4 українських воїнів
Збройні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню і отримали адекватну відповідь від українських воїнів. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

7 липня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню.

Унаслідок обстрілів противника 4 військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення і були госпіталізовані. Стан здоров'я кожного задовільний, повідомили в штабі ООС.

"Окупанти накрили вогнем позиції українських воїнів поблизу 11 населених пунктів. Застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм, 120-ти та 82-х мм міномети, а також протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Наші воїни негайно реагували на усі можливі загрози з боку загарбників, змушуючи їх припинити збройну активність", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загрози вторгнення Росії в Україну немає - Наєв

Від початку поточної доби збройні формування РФ 6 разів порушили режим припинення вогню. Посеред ночі противник двічі обстріляв наші опорні пункти на підступах до Мар'їнки із гранатометів різних систем. Не було спокійно і в передмісті Авдіївки – тут окупанти на світанку відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Загарбники задіяли гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети неподалік Хутору Вільний та Оріхового.

Прицільним вогнем наші воїни припинили ворожі обстріли. Втрат серед українських захисників немає.

6 липня на Донбасі 8 окупантів загинули, одного поранено, за даними української розвідки. Завдяки вмілим і рішучим діям українських воїнів знищено один бліндаж і 2 самохідні артилерійські установки загарбників, які були на вогневих позиціях противника із суттєвим порушенням лінії відведення.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти поранили 4 українських воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути