четвер, 09 травня 2019 15:29

Окупанти передали тіло загиблого українського військового

  Денис Козьма
Денис Козьма

8 травня, близько 12.00 найманці РФ передали тіло загиблого Дениса Козьми (позивний Дід). Був 1987 року народження. Уродженець села Приозерне Кілійського району Одеської області, військовослужбовець 137-го окремого батальйону морської піхоти 35-ї окремої бригади морської піхоти. Це відбулося в районі КПВВ "Олександрівка".

Денис Козьма 1 травня зник під час бою поблизу села Миколаївка Волноваського району Донецької області, в районі окупованого Докучаєвська. Переслідував у резервній групі ДРГ противника, яка під прикриттям туману намагалася непомітно подолати смугу забезпечення. Для прикриття відступу противник розпочав обстріл з ВКК та стрілецької зброї. Бійця тоді українські військові не знайшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїн ЗСУ загинув унаслідок нічного обстрілу Павлополя

5 травня від ворожої сторони надійшла інформація, що тіло українського військовослужбовця перебуває в морзі на окупованій території.

Денис Козьма народився 20.08.1987 року. З дитинства займався футболом, грав у спортивній школі. Під час протистоянь в Одесі 2 травня 2014 року відстояв місто від зазіхань проросійських колабораціоністів, і коли почалася пожежа в Будинку профспілок - рятував їх з будівлі, охопленої вогнем. Після цього пішов добровольцем у 28 ОМБр, на фронті - із серпня 2014 року, у подальшому підписав контракт.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти передали тіло загиблого українського військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути