Ексклюзиви
неділя, 24 лютого 2019 09:51

Окупанти на Донбасі поплатилися двома бойовиками за заборонені обстріли

Окупанти на Донбасі поплатилися двома бойовиками за заборонені обстріли
23 лютого загинув у війні на донбасі один український військовий. Зображення: УНН

Окупанти 11 разів обстріляли українських військових за добу 23 лютого. Один боєць ЗСУ загинув. Натомість знищили двох бойовиків і двох поранили.

Вісім разів проти ЗСУ 23 лютого застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Окупанти гатили з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, мінометів та стрілецької зброї. Обстрілювали в районі населених пунктів Водяне, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Кримське, Катеринівка та Новозванівка, повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

У відповідь на провокації окупаційних військ РФ українські військові застосовували чергові вогневі засоби, використання яких дозволене міжнародними угодами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як тренується артилерія з американськими РЛС

24 лютого, проросійські бойовики вже шість разів обстріляли українські позиції з мінометів. Ворожий вогонь окупанти відкривали поблизу Новозванівки, Катеринівки, Водяного, Новоолександрівки, Золотого-1 та хутора Вільний. Ніхто з бійців ЗСУ не постраждав.

У п'ятницю, 22 лютого, російські окупаційні війська сім разів обстріляли позиції українських захисників. Шість разів ворог використав заборонене озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Донбасі поплатилися двома бойовиками за заборонені обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути