пʼятниця, 16 серпня 2019 14:21

Окупанти на Донбасі під час навчань втопили танк: загинули 4 бойовика

Окупанти на Донбасі під час навчань втопили танк: загинули 4 бойовика
13 серпня під час відпрацювання подолання водної перешкоди один танк окупантів затонув

Російське окупаційне командування нарощує інтенсивність заходів бойової підготовки у з'єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК. Під час таких навчань затонув ворожий танк і загинули 4 бойовика.

Про це, посилаючись на дані Головного управління розвідки, повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

За даними розвідки, більшість занять на полігонах проводиться бойовиками без належної підготовки та з грубими порушеннями заходів безпеки, що призводить до зростання кількості випадків втрат бойової техніки та загибелі і травмувань особового складу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики готуються до наступу - розвідка повідомила про небезпеку

"13 серпня під час відпрацювання у танковому підрозділі окупантів питань подолання водної перешкоди один танк затонув, а через незадовільний рівень організації російськими офіцерами евакуації екіпажу загинуло четверо військовослужбовців. Російське окупаційне командування намагається приховати цю подію", - сказав Гуцуляк.

В окремих підрозділах окупантів продовжується практика формального проведення бойової підготовки, ротних тактичних навчань. Російському командуванню надають постановочні фотозвіти та фіктивні документи на списання боєприпасів і пального для "підтвердження" нібито проведених заходів.

На окупованій частині Донбасу група російських найманців втопила іншу групу бойовиків у фекаліях. Так помстилися за те, що взяли у полон і ґвалтували упродовж 3-х днів дружину одного з найманців.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Донбасі під час навчань втопили танк: загинули 4 бойовика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути