середа, 08 квітня 2020 08:00

Окупанти 10 разів порушили режим припинення вогню і обстріляли із безпілотника журналістів

Окупанти 10 разів порушили режим припинення вогню і обстріляли із безпілотника журналістів
Втрат серед наших захисників, на щастя, не було. Вогневі провокації вчасно зупиняли наші підрозділи Фото: facebook.com/pressjfo

7 квітня озброєні найманці вкотре обстрілювали нас із заборонених Мінськими домовленостями видів озброєння. Усього 10 разів порушили режим припинення вогню.

Один обстріл здійснив безпілотний літальний апарат, розповідають у штабі ООС.

6 порушень режиму "Тиша" було в районі угруповання "Схід": поблизу Кам'янки, Мар'їнки, Авдіївки, Опитного. Окупанти обстріляли цивільний автомобіль біля Красногорівки. За допомогою безпілотного літального апарата ворог скинув гранату поруч з транспортним засобом одного з вітчизняних центральних телеканалів. Журналісти та військові не постраждали.

У районі угруповання "Північ" було 4 обстріли із застосуванням мінометів, заборонених Мінськом: біля Новотошківського, Новозванівки, Калинового-Борщуватого, Новоолександрівки, Попасної.

Втрат серед наших захисників, на щастя, не було. Вогневі провокації вчасно зупиняли наші підрозділи.

7 квітня підрозділи ООС поранили російського найманця та пошкодили ворожий протитанковий ракетний комплекс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістів обстріляли з безпілотника

8 квітня по опівночі російські окупаційні війська обстріляли наші позиції біля села Павлопіль в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". З напрямку окупованого Набережного противник випустив 20 мін. Над ранок відкрив вогонь по оборонцях Мар'їнки. Українські воїни подавили ворожу вогневу активність.

Втрат серед захисників України, на щастя, немає.

Сторони конфлікту на сході України не домовилися про розведення сил на трьох нових ділянках. Про це повідомляють "Новини Донбасу" з посиланням на заступника командувача операцією Об'єднаних сил Богдана Бондаря.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти 10 разів порушили режим припинення вогню і обстріляли із безпілотника журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути