Ексклюзиви
вівторок, 03 серпня 2021 07:58

Окупанти ударили по українцях з гранатометів і кулеметів. Чим усе закінчилося

Окупанти ударили по українцях з гранатометів і кулеметів. Чим усе закінчилося
Окупанти сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Фото: facebook.com/pressjfo.news

2 серпня збройні формування Росії сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Стріляли з мінометів 82-мм калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Цілили в напрямку населених пунктів Опитного Ясинуватського району, Південного, Новолуганського, Світлодарська Бахмутського району Донецької області, а також Причепилівки Новоайдарського району та Оріхового Попаснянського району Луганщини, звітують в ООС.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Липень став найкривавішим у 2021-му для Збройних сил на Донбасі

Сьогодні зранку окупанти тричі обстріляли позиції ЗСУ. Біля села Золоте-4 Сіверодонецького району Луганщини цілили зі стрілецької зброї. У напрямку Світлодарськ - з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Луганського Бахмутського району Донеччини противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, стрілецької зброї.

Бойових втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

1 серпня збройні формування Росії чотири рази порушили режим припинення вогню. Стріляли з ручних протитанкових, автоматичних станкових та підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Під приціл потрапили позиції ЗСУ поблизу міста Авдіївка Покровського району, села Катеринівка Мар'їнського району Донецької області та райцентру Попасна Луганщини.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти ударили по українцях з гранатометів і кулеметів. Чим усе закінчилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути