Ексклюзиви
понеділок, 30 серпня 2021 08:01

Окупанти накрили ЗСУ обстрілами. Маємо поранених

Окупанти накрили ЗСУ обстрілами. Маємо поранених
29 серпня окупанти поранили двох українців. Фото: facebook.com/pressjfo.news

29 серпня збройні формування Росії дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Двоє військових ЗСУ отримали поранення.

Їх доправили до лікарні. Стан здоров'я одного пораненого медики оцінють як важкий, іншого - задовільний, повідомили в ООС.

Так, вчора окупанти обстріляли укранські позиції з мінометів 120-мм калібру, станкових та ручних протитанкових, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів. Цілили неподалік Золотого-4, Золотого-3, Причепилівки, Попасної, Кримського Луганської області, а також Широкиного на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер Герой України Олександр Петраківський

Крім того, в Луганській області зафіксовали проліт ворожого безпілотника типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

Сьогодні зранку окупанти обстріляли Новозванівку, що на Луганщині. Використали великокаліберні кулемети, станкові протитанкові і автоматичні станкові гранатомети.

Російські бойовики на Донбасі 28 серпня 18 разів порушували режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів шість військовослужбовців отримали осколкові поранення, ще чотири – бойові травми.

Також окупаційні війська здійснили обстріл цивільної інфраструктури Авдіївки із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і артилерії калібру 122 мм. Постраждалих серед місцевого населення немає.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти накрили ЗСУ обстрілами. Маємо поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути