Ексклюзиви
середа, 08 липня 2020 23:34

Окупанти на Донбасі 9 разів обстріляли українських військових: троє поранені

Окупанти на Донбасі 9 разів обстріляли українських військових: троє поранені
Бойовики продовжують обстріли українських військових. Фото: РБК

Від початку доби 8 липня бойовики 9 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, внаслідок чого троє українських військовослужбовців дістали поранення.

Бойовики використали озброєння, яке мало бути відведеним від лінії зіткнення, повідомили у пресцентрі штабу операції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики застосували гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети на підступах до Хутора Вільний і Оріхового. Також з автоматичних станкових гранатометів обстріляли позиції ЗСУ поблизу Зайцевого та задіяли БПЛА для скидання пострілу ВОГ-25.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики вели вогонь із забороненого Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм і 82 мм, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю біля Авдіївки. Крім того, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів стріляли біля Мар'їнки, Опитного і Старогнатівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовика ДНР посадили на 4 роки

Нагадаємо, Україна змусила представників так званих ЛДНР надати гарантії безпеки літакам, які використовують для гасіння пожежі на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Донбасі 9 разів обстріляли українських військових: троє поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути