четвер, 23 січня 2020 20:30

Обстріли не вщухають: повідомили новини з Донбасу

Обстріли не вщухають: повідомили новини з Донбасу
Бойовики 8 разів обстріляли українських військових. Фото: Prm

На Донбасі від початку доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню.

Українські позиції обстріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"П'ять обстрілів по нашим позиціям відкривалися у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: неподалік Талаківки – з мінометів калібру 82 мм противник випустив 8 мін; два рази поруч з Опитним – з протитанкового ракетного комплексу – 2 постріли та стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – зі стрілецької зброї; в районі населеного пункту Широкине – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Три ворожих обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: двічі поблизу населеного пункту Хутір Вільний – з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемету; поруч з Оріховим – з гранатометів різних систем", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий експерт розповів, чому українці зазнають втрат

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Україна та РФ розпочали переговори про обмін полоненими. Він буде стосуватись і українців, і кримських татар, яких утримують у Росії.

Зараз ви читаєте новину «Обстріли не вщухають: повідомили новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути