пʼятниця, 28 квітня 2017 09:12

Обстріли не припиняються, четверо захисників отримали поранення

Обстріли не припиняються, четверо захисників отримали поранення
Обстріли не припиняються, 4 захисників отримали поранення Фото: pravda

За минулу добу бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті чого 4 українських військових були поранені. Загинув один військовослужбовець Збройних Сил України.

На приморському напрямку противник накривав позиції морських піхотинців у районі Водяного, а також території Мар'їнки та Гнутового. Оборонців Новотроїцького обстріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

На донецькому напрямку біля Авдіївки терористи стріляли з артилерії 122-міліметрового калібру, мінометів 120- та 82-міліметрового калібру, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

По опорних пунктах поблизу Миронівського били з мінометів 82-міліметрового калібру, озброєння БМП, гранатометів та кулеметів великих калібрів. У Зайцевому та Кам′янці застосували міномети 82-міліметрового калібру, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, по захисниках Верхньоторецького – озброєння БМП та кулемети великих калібрів. По позиціях у районі населеного пункту Піски вели вогонь з протитанкових гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе почнеться, коли вцілілий вимагатиме компенсації" - росіянка розказала, скільки солдатів РФ загинуло на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На луганському напрямку підрозділи російсько-окупаційних військ з мінометів 120-міліметрового калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї гатили по позиціях поряд з Кримським. По опорних пунктах поблизу Катеринівки вели вогонь з мінометів та гранатометів 82-міліметрового калібру. Оборонців Станиці Луганської та Сизого ворог обстрілював з гранатометів різних систем, а захисників Валуйського – зі стрілецької зброї.

Україна не припинятиме водопостачання на непідконтрольні території Донецької і Луганської областей.

Про це 27 квітня заявив міністр з питань тимчасово окупованих територій Вадим Черниш.

Зараз ви читаєте новину «Обстріли не припиняються, четверо захисників отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути