Ексклюзиви
четвер, 01 лютого 2018 23:52

ОБСЄ: За минулу добу зону АТО бойовики обстріляли 90 разів

ОБСЄ: За минулу добу зону АТО бойовики обстріляли 90 разів
Спостерігачі ОБСЄ підрахували кількість обстрілів зони АТО. Фото: РІА Новини

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляють, що за добу зафіксували майже 90 вибухів у Донецькій і Луганській областях.

"У Донецькій області Спеціальна моніторингова місія задокументувала менше порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, однак, було зафіксовано більше вибухів (близько 85 проти 50)", - йдеться у звіті місії у період з 19:30 30 січня до 19:30 31 січня, опублікованому сьогодні на сайті ОБСЄ.

Зокрема, порушення були зафіксовані біля Донецької фільтрувальної станції, в районі Широкиного, в Ясинуватій та Авдіївці. "У Луганській області Спеціальна моніторингова місія задокументувала менше порушень режиму припинення вогню, включаючи 3 вибухи, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (7 вибухів)", - сказано у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міністерство оборони ДНР" обстріляли

Вночі 1 лютого загинув боєць батальйону спеціального призначення НГУ "Донбас" Ярослав Козак, 1980 року народження. Це сталось під час обстрілу на "нульовій" лінії на території Бахмутського району Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ: За минулу добу зону АТО бойовики обстріляли 90 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути