понеділок, 02 вересня 2019 15:43

ОБСЄ спіймали на співпраці з бойовиками ЛНР

  Представниками патруля СММ ОБСЄ був порушений один із основоположних принципів Місії - неупередженості. Фото: Цензор.НЕТ
Представниками патруля СММ ОБСЄ був порушений один із основоположних принципів Місії - неупередженості. Фото: Цензор.НЕТ

У мережі з'явилися світлини, на яких видно, як спостерігачі місії ОБСЄ спільно з окупантами ЛНР за допомогою безпілотника патрулюють Станицю Луганську.

Проросійські бойовики знімали на відео дрон ОБСЄ, який пролітав над українськими позиціями. Спостерігачі не були проти цього, повідомляє ТСН.

Українська сторона спільного центру з контролю та координації передала представникам ОБСЄ в Україні лист про цей інцедент. У документі спостерігачам нагадали, що Спеціальна моніторингова місія діє згідно з принципами неупередженості та прозорості. Українська сторона СЦКК зауважила, що відповідно до Кодексу поведінки ОБСЄ спостерігачі мають утримуватися від будь яких дій, що можуть поставити під сумнів їхню здатність діяти неупереджено.

Представниками патруля СММ ОБСЄ був порушений один із основоположних принципів Місії - неупередженості. У своєму зверненні українська сторона закликала зробити відповідні висновки і розслідувати ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці розпочали будівництво мосту в Станиці Луганській

Бойовики саботують ремонт мосту через Сіверський Донець у Станиці Луганській на Луганщині. Про це домовилися учасники Тристоронньої групи в Мінську, але окупанти не пускають українських ремонтників на контрольовану ними територію.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ спіймали на співпраці з бойовиками ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути