вівторок, 03 квітня 2018 15:39

"Нічого святого" - ЛНР використовує "відсталу" дитину у пропаганді
4

Бойовики ЛНР використовують у пропаганді малолітню дитину.
Фото: Обозреватель
Бойовики ЛНР використовують у пропаганді малолітню дитину.
Бойовики ЛНР використовують у пропаганді малолітню дитину.
Бойовики ЛНР використовують у пропаганді малолітню дитину.

Терористи ЛНР знову використовують в своїх цілях юну "поетесу" Богдану Нещерет на прізвисько "Доця", яку раніше знімали в пропагандистських роликах, але потім викрили.

Фото юної пропагандистки, у якої раніше відібрали всі медалі, з'явилися в одному з пабліків терористів, передає "Обозреватель".

На знімку "Доця" стоїть поруч з могилою вбитого ватажка бойовиків ЛНР Олексія Мозгового.

"Ім'я Богдани Нещерет стало часто з'являтися на сайтах ЛДНР у розпал війни на Донбасі, в середині 2014-го року. Її тато воював в тій самій бригаді "Привид" бойовиків ЛНР.Через п'ять місяців після смерті Мозгового Нещрет була зарахована в його бригаду. Там вона раптово відкрила у собі поетичний дар. В інтернеті один за одним почали з'являтися ролики, на яких Богдана читає пронизливі вірші про війну і про "українських фашистів, які вбивають дітей Донбасу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасниця угруповання ЛНР Ольга Захран (кличка Бджілка), раніше брала участь в зйомках пропагандистських роликів разом з Богданою. Вони разом збирали гроші і гуманітарну допомогу. Захран розповіла, що дівчинку просто використовують власні батьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знищили 42 бойовиків

За словами терористки, вірші за неї пише бабуся і образ дівчинки в цілому є вигадкою. Після того, як ця інформація була оприлюднена, Богдану перестали використовувати для зйомок пропагандистських роликів.

"При цьому Бджілка розповіла, що дівчинку "протестували психологи", які виявили - вона насилу вміє пов'язувати слова у речення, давно закинула школу і сильно відстала в розвитку від однолітків", - зазначається.

Ватажок так званого "Союзу добровольців Донбасу" Олександр Бородай поставив регіональним командирам у Росії завдання сформувати до червня 2018 року і постійно підтримувати в стані боєготовності групи членів організації, які можуть терміново виїхати на територію України для участі в бойових діях.

Зараз ви читаєте новину «"Нічого святого" - ЛНР використовує "відсталу" дитину у пропаганді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути