вівторок, 22 серпня 2017 17:28

"Не повісиш прапор - погано буде" - чоловік розповів, як у ДНР готуються до свят

"Не повісиш прапор - погано буде" - чоловік розповів, як у ДНР готуються до свят
Прапори ДНР в окупованому Донецьку змушують вивішувати на кожному кроці

У ДНР напередодні Дня шахтаря розкуповують прапори невизнаної республіки. "Керівництво" наказало повісити їх на усі підприємства й держустанови.

Про це розповів місцевий мешканець окупованого Донецька.

"На кожному будинку у нас прапор. На деяких - часто облізлий і пошарпаний, але ми патріоти! Тому що по всім конторам ходить представник міськадміністрації і роздає розпорядження повісити прапор. На словах передається думка, що якщо не повісите - буде погано. Відмінне, зрозуміле і абсолютно "законне" формулювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Назад у СРСР": блогер показав похмурі фото порожнього Донецька

У минулому році, коли це придумали, ціна на синтетичний г*вняний прапор без древка була 800 рублів(344 гривні -Gazeta.ua ). Древко треба було купляти окремо й коштувало воно дорого. Замість того по демократичним цінам пропонували держаки від лопат", - розповів чоловік.

2010 українців зібралося на акцію "Ровесник незалежності" в Тернополі. Разом підняли прапор завдовжки 9,5 км і завширшки 75 см. В акції взяли участь люди, які народилися в 1991 році.

Зараз ви читаєте новину «"Не повісиш прапор - погано буде" - чоловік розповів, як у ДНР готуються до свят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути