четвер, 25 червня 2020 15:14

Назвали умови скасування обсервації для жителів ОРДЛО та Криму

Назвали умови скасування обсервації для жителів ОРДЛО та Криму
Обсервацію для жителів окупованих територій скасували

В Україні скасували обов'язкову обсервацію або самоізоляцію для жителів тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

Як заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, без обсервації пропустять абітурієнтів і тих, у кого тест на коронавірус покаже негативний результат, пише РБК-Україна.

"Пропонується виключити з випадків обов'язкової самоізоляції і/або обсервації абітурієнтів з Криму і Донбасу. Також припинення самоізоляції чи обсервації для тих, хто перетинає державний кордон (іноземці або особи без громадянства) і/або КПВВ з тимчасово окупованої території за наявності негативного результату тесту методом ПЛР", — повідомив Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила перетину КПВВ: назвали обов'язкові умови

Документ прийнято з одноденним доопрацюванням.

Законопроєкт про внесення змін до Закону України "Про вищу освіту" — про особливості вступу до установи вищої освіти осіб з тимчасово окупованих територій Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, Донецької та Луганської областей, а також інших категорій осіб зареєстровано у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Назвали умови скасування обсервації для жителів ОРДЛО та Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути