четвер, 06 червня 2019 12:27

Назвали імена воїнів, яких підірвали у вантажівці з продуктами

Назвали імена воїнів, яких підірвали у вантажівці з продуктами
Обоє військових народилися влітку 1970 року. Фото: з відкритих джерел

4 червня протитанкова ракета, якою поцілили в автомобіль 17-ї танкової бригади ГАЗ-66, що віз продукти, вбила 2 бійців. Обоє народилися влітку 1970 року.

48-річний старший солдат Олександр Лин загинув від множинних уламкових поранень. Був старшим навідником мінометного взводу. Вдома у Кривому Розі у нього залишилася дружина. Поховають воїна у селі Авдотівка Софіївського району.

49-річний молодший сержант Едуард Лазарєв був родом із Бродів Львівської області. Служив водієм-електриком. Контракт на службу підписав у вересні 2015-го. Удома у військового залишилися батьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі від кулі снайпера загинув 22-річний сержант Владислав Бережний

Публікуємо поіменний список полеглих у травні 2019-го захисників України. Нам відомо про смерть у боях 9 бійців. Інформація про деяких — неповна. Наймолодшому із загиблих було 24 роки, найстаршому — 51.

Зараз ви читаєте новину «Назвали імена воїнів, яких підірвали у вантажівці з продуктами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути