неділя, 14 лютого 2021 16:18

Назвали імена загиблих на Донбасі військових

Назвали імена загиблих на Донбасі військових
14 лютого загинуло 3 українські вояки. Фото: Міноборони

Стали відомі імена загиблих сьогодні на Донбасі військових: капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), старший солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження) та старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження).

Олександр Войтенко і В'ячеслав Олексієнко родом з Кременчука, а Дмитро Мироненко – з Харкова. Мер Кременчука оголосив у місті траур у понеділок і вівторок.

Президент Володимир Зеленський доручив міністру оборони Андрію Тарану та головнокомандувачу ЗСУ Руслану Хомчаку терміново прибути на Донбас, де 14 лютого загинули 3 військових.

"Потрібне негайне розслідування. Щоби подібні трагедії не повторювалися в майбутньому. Чекаю їхньої доповіді щодо обставин одразу після мого повернення вже завтра в Борисполі", – наголосив Зеленський і висловив співчуття рідним і близьким бійців.

Близько 10.00 у районі Новолуганського під час зміни на вогневих позиціях, військові загинули внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої.

На місці події працює керівний склад військової частини і робоча група військової служби правопорядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переговори неможливі - Єрмак про загострення на Донбасі

На початку лютого інші троє військових підірвалися на міні на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Назвали імена загиблих на Донбасі військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути