вівторок, 06 лютого 2018 13:07

Нардеп знищив 20 танків ЗСУ за вказівкою ФСБ - Соболєв

Нардеп знищив 20 танків ЗСУ за вказівкою ФСБ - Соболєв
Нардеп Пономарьов знищив 20 танків ЗСУ. Фото fiski.net

Народний депутат Єгор Соболєв звинуватив свого колегу з групи Воля народу і колишнього регіонала Олександра Пономарьова в диверсії проти Збройних сил України.

"Будучи у змові з ФСБ, Пономарьов постачав через свою компанію Агрінол неякісне моторне масло для військової техніки Збройних сил України. Згідно з рішенням суду, посадові особи Міноборони України у змові зі спецслужбами і розвідкою РФ і фірмою Агрінол, починаючи з 2016 року, постачали неякісне масло для української військової техніки, що призвело до несправності понад 20 танків", - повідомив нардеп, передає Українська правда.

Соболєв також зазначив, що, коли СБУ викрила цю аферу, то 27 січня 2017 року в Слов'янську згорів склад з 350 тоннами цього мастила, щоб приховати аферу.
У зв'язку з цим нардеп написав звернення до СБУ, прокуратури та НАБУ з вимогою відповісти, як будуть покарані фігуранти цієї справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді пропонують посилити санкції проти Росії.

Генерального прокурора Юрія Луценка треба звільнити, бо той фактично став "правою рукою" президента.

"Президент і високопосадовці відчувають, що стоять над законом. Суспільство повинно бути вимогливим. Несподіванок цьогоріч буде багато - від спроб призначити дострокові вибори до здачі національних інтересів, виконуючи Мінські угоди", - впевнений Єгор Соболєв, народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп знищив 20 танків ЗСУ за вказівкою ФСБ - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути