середа, 18 жовтня 2017 10:52

Полковника Генштабу впіймали на хабарі - ГПУ

Полковника Генштабу впіймали на хабарі - ГПУ
Військовослужбовця впіймали на отриманні хабаря від цивільного. Фото: МІА Вектор Ньюз

Спецслужби затримали військовослужбовця одного з підрозділів забезпечення Збройних Сил України на хабарі.

Повідомляється, що співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України в Києві проводили затримання спільно з представниками військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України.

"Затримання було проведено під час отримання військовослужбовцем неправомірної вигоди від цивільної особи за погодження дозволу на еколого-геологічне обстеження території військової частини для встановлення осередків нафтохімічного забруднення та проведення відновлювальних робіт", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На двох складах боєприпасів викрили військових-шахраїв

Прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган розповіла, що один з начальників відділу Генерального штабу Збройних Сил України, полковник, отримав хабар 3000 доларів.

Затриманому інкримінують відповідальність за "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою".

Наразі тривають слідчі дії та службове розслідування.

Нагадаємо, виявлено факт розкрадання продовольчих запасів, призначених солдатам на передовій. Зібрані волонтерами продукти для бійців на "нулі" розкрадали військові офіцери.

Зараз ви читаєте новину «Полковника Генштабу впіймали на хабарі - ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути