Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2018 12:02

На вулицях Києва показали модернізовану "ударну силу" ЗСУ
3

Вулицями Києва пройшов модернізований танк Т-64БВ
Фото: mil.in.ua
Модернізовані бойові машини отримали систему навігації від Державного підприємства “Орізон-Навігація”, яку також можна візуально побачити по зовнішні антені типу SMART
Модернізований танк Т-64 отримав прицілу ТПН1-49-23 на ТПН-1-ТПВ виробництва підприємства “Трімен-Україна”

Модернізовані танки Т-64БВ отримали нові приціли нічного бачення, радіостанції з радіусом дії до 70 км, GPS-навігацію.

Бойові машини пройшли вулицями Києва під час репетиції військового параду до Дня Незалежності України. Ці танки вважаються основними для Збройних сил, повідомляє "Мілітарний портал".

"Візуально нову модернізацію можна визначити за відсутністю інфрачервоного освітлювача, що пов'язано з заміною прицілу ТПН1-49-23 на ТПН-1-ТПВ виробництва підприємства "Тримен-Україна". Замість нього на танку встановлено додаткові блоки динамічного захисту", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На що здатні українські снаряди для гармати "Гіацинт" - яскраве відео

Модернізовані бойові машини отримали систему навігації від Державного підприємства "Оризон-Навігація", яку можна візуально побачити з зовнішньої антени типу SMARТ.

Кілька днів тому під повний контроль Об'єднаних сил перейшов населений пункт Шуми і дачний масив цього населеного пункту, траса вздовж водопроводу і дачний масив селища Шахти 6-7.

Зараз ви читаєте новину «На вулицях Києва показали модернізовану "ударну силу" ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути