Ексклюзиви
понеділок, 17 травня 2021 12:51

На сторожі спокою України: "холодноярці" зворушили мережу знімками з передової
5

Фото: Пресслужба 93-ї ОМБр Холодний Яр

Фото з позицій 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Збройних сил України на Донеччині опублікувала у Facebook пресслужба підрозділу 16 травня.

"На сторожі спокою України", - написали військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бригаді Холодний Яр пройшли змагання з кросфіту

12 травня в смузі відповідальності 93-ї бригади окупанти розстріляли машину групи гуманітарного розмінування полів біля прифронтових селищ Гранітне й Мирне. Снаряд протитанкової керованої ракети пройшов крізь машину навиліт. Авто зайнялося, але його вдалося швидко загасити. Допомагали бійці бригади. Ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли сутінки спустилися на донбаські пагорби" - бійці поділилися душевними знімками

6 травня під час обстрілу з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї по позиціях на Донеччині загинув старший солдат 93-ї бригади "Холодний Яр" 37-річний Дмитро Товчигречка. Він був механіком-водієм механізованого батальйону. Родом із Кривого Рогу. Служив в армії з січня, це була його перша ротація на фронт.

Зараз ви читаєте новину «На сторожі спокою України: "холодноярці" зворушили мережу знімками з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути