субота, 20 травня 2017 12:05

На складі зі зброєю підірвалося 20 бойовиків

На складі зі зброєю підірвалося 20 бойовиків
На складі боєприпасів підірвалося 20 бойовиків. Вони пили алкоголь і курили в приміщенні. Фото:topre.ru

Стався вибух на складі з боєприпасами бойовиків. Вони нехтували заходами безпеки: пили спиртне і курили в цьому приміщенні. Загинуло 20 ополченців.

"На блокпосту 11 окремого механізованого полку (Донецк) 1 К в районі Ясинуватої в приміщенні для зберігання зброї і боєприпасів стався вибух, загинули і поранені до двадцяти військовослужбовців, які, нехтуючи заходами безпеки, вживали спиртні напої і курили в цьому приміщенні", - йдеться в повідомленні Головне управління розвідки Міноборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крик, каміння та металеві предмети: бойовики ДНР не дали проїхати ОБСЄ

Двоє бойовиків частини самовільно залишили передову позицію зі зброєю, побоюючись самосуду з боку військовослужбовців розвідувального підрозділу полку: спостережний пункт вони обстріляли в стані алкогольного сп'яніння і важко поранили трьох розвідників.

Також відомо, що суперечка між російськими військовими 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК переросла у стрілянину. В результаті один військовослужбовець загинув і один важко поранений.

Раніше повідомлялося, що в зоні АТО за минулу добу було поранено четверо українських військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «На складі зі зброєю підірвалося 20 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути